Last posts

The new generation (dutch)

The new generation (dutch)

Voor een nieuw project heeft Sellify samen met College Hageveld een project gestart getalenteerde ambitieuze scholieren een paar dagen mee te laten draaien met een startup. Niet om sfeer te proeven maar daadwerkelijk mee te helpen aan het Sellify platform. Job, Jesper, Ahmet, Jasper, Jisk and Maxim zijn afgelopen dinsdag voor het eerst bij ons op kantoor langsgekomen en hebben meteen de startup fibe te pakken. Al gauw worden er kunstjes gedaan op een van de skateboards in ons kantoor en worden we allemaal uitgedaagd aan de tafeltennistafel. 

Nadat iedereen was uitgeraasd werd er al gauw hard gewerkt en gediscussieerd hoe sommige problemen opgelost konden worden. Na uren hard werken en hard tafeltennissen ging iedereen weer naar huis, maar liever hadden ze allemaal gebleven. Het is mooi om te zien dat voor huidige scholieren, Lean, Scrum, Agile, Growth hacking etc. kinderspel is. Wij dragen graag ons steentje bij. Wordt vervolgd. 

How a mother turned entrepreneur is changing the world - one doll at a time

How a mother turned entrepreneur is changing the world - one doll at a time

Support the products you love and get rewarded

Support the products you love and get rewarded